Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Introduktion till dagligvarubranschen

Skaffa dig värdefull branschkunskap med vår digitala utbildning 
"Introduktion till dagligvarubranschen"

Få koll på hur daglivarubranschen ser ut, hur en produktlansering går till och hur handeln och leverantörerna samarbetar för ökad kund- och konsumentnytta. 

”Introduktion till dagligvaru­branschen” är en digital utbildning framtagen genom ett samarbete mellan DLF,  Svensk Dagligvaruhandel och ECR Sverige. Utbildningen, som enbart vänder sig till DLFs och Svensk Dagligvaruhandels medlemmar, är tänkt att tillgodose behovet av en gemensam grundläggande kunskap om branschen för leverantörer och handel

Oavsett om du är ny i branschen eller har varit med ett tag, kommer vår digitala utbildning att ge dig värdefull kunskap om bland annat hur marknaden och försäljningskanalerna ser ut, vilka branschgemensamma bolag och handelsaktörer som finns, och inte minst vilka delar du bör ha koll på vid en produktlansering.

Kursens övergripande innehåll

  • Marknaden och aktörerna
  • Produkt, förpackning och lastbärare
  • Artikelinformation och kvalitetssäkring
  • Planering och lansering

Att genomföra kursen tar i genomsnitt 45 minuter      och du kan närsomhelst ta en paus och återkomma till samma ställe lite senare. Alla som slutför kursen har möjlighet att ladda ner ett kursintyg.

Du som jobbar på något av DLFs medlemsföretag registrerar dig till kursen genom att logga in på Mina Sidor på DLFs hemsida.

Arbetar du på något av Svensk Dagligvaruhandels medlemsföretag kan du, eller kommer du, inom kort att kunna registrera dig via respektive företags intranät.

Vill du veta mer? Hör av dig till Frida Holgersson på DLF

MISSA INGET

Insikter och nytta direkt i din mejlbox

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du inspiration, tips och verktyg som förenklar din vardag. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och events.

Namn
Din e-post

Jag samtycker till att ECR Sverige behandlar personuppgifter om mig i enlighet med deras integritetspolicy.

ECR Sverige
Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr
111 91 Stockholm

© 2017,  ECR Sverige