Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Introduktion till Foodservicebranchen

Få kunskap om foodservicebranschen!

Foodservice är en stor och växande bransch som samlar många intressenter och aktörer. ECR Sverige har därför tagit fram utbildningen ”Introduktion till foodservicebranschen”.

Du som är ny i branschen – vare sig du kommer från grossist- eller leverantörsledet – kommer att ha stor nytta av denna utbildning som ger dig grundläggande kunskap.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till anställda inom leverantörs- och grossistföretag som är medlemmar i DLF respektive Livsmedelsgrossisterna för restaurang och storkök. Målgruppen är framför allt de som är helt eller relativt nya i foodservicebranschen.

Innehåll:

  • Hur ser foodservicemarknaden ut idag? 
  • Branschens organisationer, aktörer och processer 
  • Utmaningar och affärsmöjligheter 
  • Trender och framtidens foodservicebransch

Under dagen kommer föredragen att varvas med övningar, diskussioner och möjlighet att ställa frågor till aktörer i branschens olika led.

Kursen leds av Johan Kaij, Marketing Clinic Sweden och ett antal seniora representanter från branschen.

Notera datumet den 27 oktober, vi öppnar upp anmälan efter sommaren!

Tid & Plats

När: -

Tid: -

Pris: -

Var: -

Schema:

MISSA INGET

Insikter och nytta direkt i din mejlbox

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du inspiration, tips och verktyg som förenklar din vardag. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och events.

Namn
Din e-post

Jag samtycker till att ECR Sverige behandlar personuppgifter om mig i enlighet med deras integritetspolicy.

ECR Sverige
Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr
111 91 Stockholm

© 2017,  ECR Sverige