ECR Sverige
Foodservice är en stor och växande bransch som samlar många intressenter och aktörer. ECR Sverige har därför tagit fram utbildningen ”Introduktion till foodservicebranschen”.
Du som är ny i branschen – vare sig du kommer från grossist- eller leverantörsledet – kommer att ha stor nytta av denna utbildning som ger dig grundläggande kunskap.
Utbildningen vänder sig till anställda inom leverantörs- och grossistföretag som är medlemmar i DLF respektive Livsmedelsgrossisterna för restaurang och storkök. Målgruppen är framför allt de som är helt eller relativt nya i branschen.
Under dagen kommer föredragen att varvas med övningar, diskussioner och möjlighet att ställa frågor till aktörer i branschens olika led.
Kursen leds av Tommy Westling, Marketing Clinic Sweden och ett antal seniora representanter från branschen: Pia Hedström, Affärsområdeschef Martin & ServeraJonas Köhler, VD Menigo & ordförande Livsmedelsgrossisterna för restaurang & storkökLudvig Jureskog, Grundare & delägare JureskogsAnna Svartsjö, Livsmedelscontroller, Kostenheten Södertälje kommunDaniel Miksell, Country Manager Unilever Food SolutionsMathias Dittrich, Marknadsdirektör DLFMaria Dundeberg, VP Away from Home & Industry Sales, HKScan Sweden & Ordförande ECR FoodserviceJoakim Browall, Vice VD Delfi MarknadspartnerJohan Kaij, Senior Advisor, Marketing Clinic
När: -
Tid: -
Pris: -
Var: -
Schema: Hämta schemat här
MISSA INGET
Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du inspiration, tips och verktyg som förenklar din vardag. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och events.
© 2017, ECR Sverige