Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Introduktion Foodservicebranschen

Bredda dina kunskaper om foodservicebranschen

Foodservice är en stor och växande bransch med många intressenter och aktörer. Nya personer som kommer in i branschen saknar ofta de grundläggande och viktiga kunskaper som behövs för att snabbt kunna etablera sig och nå framgång.

Hösten 2019 introducerade ECR Sverige denna utbildning, som är tänkt att öka och bredda kunskaperna om hur foodservicebranschen fungerar. Nu erbjuder vi ett nästa utbildningstillfälle.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till anställda inom leverantörs- och grossistföretag (obs! endast för medlemsföretag i DLF respektive Livsmedelsgrossisterna för restaurang & storkök), men framför allt till de som är helt eller relativt nya i foodservicebranschen, men även de som vill fördjupa sina kunskaper.

Innehåll

  • Viktiga organisationer och branschföretag
  • Detta är foodservicemarknaden
  • Aktuella utmaningar inom foodservicebranschen
  • Värdekedjan och affärsprocesser i foodservicebranschen

Det kommer att ges flera tillfällen att ställa frågor och diskutera under dagen.

Kursen leds av Tommy Westling, Marketing Clinic Sweden och ett antal seniora representanter från branschen.

Anmäl mig till utbildning här

Tid & Plats

När: 25 mars 2020, kl 09.30-16.30

Tid: kl 09.30-16.30

Pris: 2495 SEK (exklusive moms)

Var: LRF, Franzéngatan 6, Stockholm

Schema: Mer info kommer sen

MISSA INGET

Insikter och nytta direkt i din mejlbox

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du inspiration, tips och verktyg som förenklar din vardag. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och events.

Namn
Din e-post

Jag samtycker till att ECR Sverige behandlar personuppgifter om mig i enlighet med deras integritetspolicy.

ECR Sverige
Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr
111 91 Stockholm

© 2017,  ECR Sverige