Introduktion till dagligvarubranschen

ANMÄL DIG NU

Välkommen till den här utbildningen, som tagits fram av DLF, Svensk Dagligvaruhandel och ECR Sverige. Den är tänkt att möta leverantörernas och handelns behov av gemensamma grundläggande kunskaper om dagligvarubranschen.

Utbildningen finns i en ny version sedan i våras, med uppdaterade fakta, guider och manualer, och en hel del information har tillkommit.

Oavsett om du är ny i branschen eller har varit med ett tag, får du värdefull kunskap om bland annat hur marknaden och försäljningskanalerna ser ut, vilka branschgemensamma bolag och handelsaktörer som finns, och inte minst vad du bör ha koll på vid en produktlansering.

Övergripande kursinnehåll

  • Marknaden och aktörerna
  • Produkt, förpackning och lastbärare
  • Artikelinformation och kvalitetssäkring
  • Category Management
  • Planering och lansering

Kursen tar i snitt 50 minuter att genomföra. Du kan närsom­helst ta en paus och återkomma till samma ställe vid ett senare tillfälle. När du har slutfört kursen har du möjlighet att ladda ner ett kursintyg.

Du som jobbar på något av DLFs medlemsföretag registrerar dig till kursen genom att logga in på Mina Sidor på DLFs hemsida.

Arbetar du på något av Svensk Dagligvaruhandels medlemsföretag kan du, eller kommer du, inom kort att kunna registrera dig via respektive företags intranät.

Se en film om utbildningen

Vill du veta mer? Hör av dig till Frida Holgersson på DLF

Missa inget

Insikter och nytta direkt i din mailbox

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du inspiration, tips och verktyg som förenklar din vardag. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och events.

Jag samtycker till att ECR Sverige behandlar personuppgifter om mig i enlighet med deras integritetspolicy.