Introduktion till foodservicebranschen

1 oktober, GS1, Västra Järnvägsgatan 15 Stockholm 9.00-17.00 (frukost serveras från kl. 8:30)

ANMÄL DIG NU

Den 1 oktober är det dags för en ny omgång av ECR Academys uppskattade utbildning ”Introduktion till foodservicebranschen.”

OBS! Utbildningen är endast öppen för DLF-medlemmar och medlemmar i Livsmedelsgrossisterna för Restaurang & Storkök.

Foodservice är en stor och växande bransch som samlar många intressenter och aktörer. Du som är ny i branschen – vare sig du kommer från grossist- eller leverantörsledet – kommer att ha stor nytta av denna utbildning. Den ger dig bland annat grundläggande kunskap om:

– Foodservicemarknaden idag och i framtiden

– Branschens organisationer

– Affärsprocesser, aktörer och utmaningar

– Restaurangen och gästen

Under dagen kommer föredrag att varvas med diskussioner, övningar och möjlighet att ställa frågor till aktörer i branschens olika led.

 

Pris: 2795kr

 

Agenda

 

Kursledare
Kursen leds av Johan Kaij, Foodservicestrateg på Circel, och ett antal seniora representanter från branschen

Missa inget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vårt nyhetsbrev ger dig inspiration, tips och verktyg. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och event.

Jag samtycker till att ECR Sverige behandlar personuppgifter om mig i enlighet med deras integritetspolicy.