Från den 31 december 2025 upphör ECR Tidsfönster som rekommendation

Webbinarium om ECR Branschrapport Foodservice 2025

12 december

Årets kartläggning av foodservicemarknaden är nu klar!

Fredag 12 december presenterar ECR Sverige sin årliga kartläggning av den svenska foodservicemarknaden i ett webbinarium.

Branschrapport Foodservice 2025, som produceras i samarbete med Delfi Marknadspartner, ger en gedigen bild av totalmarknaden och dess utveckling.

Områden som berörs under webbinariet

  • Hur stor är branschen och hur utvecklas den?
  • Hur står sig Foodservice i konkurrensen med Retail?
  • Belysning av branschglidningen (DVH & Convenience)
  • Vilka är de viktigaste påverkansfaktorerna för branschens fortsatta utveckling?
  • Den sänkta matmomsens påverkan på branschen
  • Nuläge och utmaningar för den offentliga sektorn
  • Insikter från intervjuer med ledande företrädare i branschen
  • Hur ser framtidsutsikterna för branschen ut?

Efter sändningen kommer foodservicerapporten att publiceras på ECR Sveriges hemsida.

Datum och tid
12 december kl. 11.00 – 12.00 ca.

Medverkande
Joakim Browall, vice vd Delfi Marknadspartner
Johan Kaij, retail & erbjudandestrateg på Circel
Veronica Claeson, Category and Purchasing Director Martin & Servera
Anton Ahlgren, vice vd, Grays Bakery

Moderator
Ebba Kärrlander, Project Manager ECR GS1 Sweden