Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Utbildningar och events

Få koll på hur branschen samarbetar för ökad konsumentnytta. Välkommen till våra utbildningar, seminarier och events.

Utbildningar

Category Management Online

Dagligvaruhandeln i Sverige har nu fullt ut tagit steget online i och med att konsumenterna i allt högre grad söker sig till kanalen. 

Onlinekanalens andel är fortfarande ganska låg, men tillväxten är hög och kanalen växer sig allt starkare. Alla är överens om att online har stor potential och är ett viktigt tillväxtområde.

Ta mig till kursen >>

Utbildningar

Introduktion till Foodservicebranschen 2020

Bredda dina kunskaper om foodservicebranschen

Foodservice är en stor och växande bransch med många intressenter och aktörer. Nya personer som kommer in i branschen saknar ofta de grundläggande och viktiga kunskaper som behövs för att snabbt kunna etablera sig och nå framgång.

Hösten 2019 introducerade ECR Sverige denna utbildning, som är tänkt att öka och bredda kunskaperna om hur foodservicebranschen fungerar. Nu erbjuder vi ett nästa utbildningstillfälle.

Ta mig till kursen >>

Utbildningar

Introduktion till dagligvarubranschen, e-learning

Få koll på hur daglivarubranschen ser ut, hur en produktlansering går till och hur handel och leverantörer samarbetar för ökad kund- och konsumentnytta. 

Ta mig till kursen >>

Utbildningar

Category Management, grundutbildning

Kursen ger dig grunden i Category Management och hur du använder det för att skapa affärsnytta. Deltagarna får ta del av modeller och arbetssätt för att uppnå effektivt samarbete.

Ta mig till kursen >>

Utbildningar

Category Management, fördjupning

Det här är en fördjupning av och fortsättning på Introduktionskurs i Category Management. Under två dagar får du praktisk träning i metoder och verktyg för att identifiera tillväxtmöjligheter i en kategori.

Ta mig till kursen >>

MISSA INGET

Insikter och nytta direkt i din mejlbox

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du inspiration, tips och verktyg som förenklar din vardag. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och events.

Namn
Din e-post

Jag samtycker till att ECR Sverige behandlar personuppgifter om mig i enlighet med deras integritetspolicy.

ECR Sverige
Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr
111 91 Stockholm

© 2017,  ECR Sverige